perjantai 15. kesäkuuta 2012

Hyvän päivän ilta

Aina kaikki päivät eivät ole yhtä hyviä. Joinakin päivinä aamu saattaa lähteä oikein mukavastikin liikkeelle, mutta jossain kohtaa päivää, virtaset saattavat loppua. Joinakin iltoina tuntuu, että energiaa jäi jopa käyttämättä. Sellaista se pienten lasten vanhempien arki on.

Tänään meillä on ollut erityisen kiva päivä, nimittäin miehelläni oli tänään ensimmäinen kesälomapäivä. Hassua, kuinka onnellisia me kaikki siitä olimme. Teimme paljon yhdessä mukavia asioita. 


Aamusta leivoin gluteenittomia pikapullia. Hyviä ja helppoja tehdä.

100g margariinia
1 1/2dl sokeria
1 kananmuna
2 dl kermaviiliä
4 dl vehnäjauhoja
1 rkl kardemummaa
3 tl leivinjauhetta
1/2 tl suolaa

Vatkaa margariini ja sokeri vaahdoksi.
Lisää muna.
Lisää kermaviili.
Yhdistä kuivat aineet ja lisää ne lopuksi taikinaan.
Jaa lusikalla taikina muffinivuokiin.
Ripottele raesokeria pinnalle.
Paista 225 asteessa 10-15 min.
Halutessasi koristele sokerivesikuorrutteella.



Teimme itse hampurilaisia grillissä. Kesällä meillä grilli on kovassa käytössä, kaikki mahdolliset ruoat valmistamme siellä. Harmpurilaiset olivat kyllä valtavan herkullisia. Täytteinä oli yksinkertaisesti vain naudanjauhelihasta valmistettuja pihvejä, salaatinlehtiä, tomaattia ja majoneesia. 




Leikkimökkikin sai tänään lisää kalusteita. Maalasin yläkaapiston. Kaapiston olen ostanut muutamia vuosia sitten kirpparilta 2 eurolla. Samalla vesipistekin pääsi omalle paikalle. Alakaapisto odottaa vielä valmistustaan.  (Kynttelikökin on näköjään päässyt mukaan kuvaan. Kynttelikkö on pattereilla toimiva autoon tarkoitettu jouluvalo, jouluna oli kivat leikkimökin ikkunoilla.)








4 kommenttia:

Kiitos kun ilahdutit minua! :)