tiistai 31. joulukuuta 2013

Kirjoneulepipo

Tästä piposta pipotehtailu alkoi. Näitä teinkin heti kaksin kappalein. Toisen omalle pojalle ja toisen on tarkoitus mennä lämmittämään kummipoikamme päätä. Toivottavasti kelpaa.

Lankana käytiin jälleen Novitan Isoveljeä. En vielä ole varma ompelenko pipon sisälle sisälakin. Meidän poikaa tämä lanka ei ole kutittanut. Kummipoikamme on vielä niin pieni, että hänellä on todennäköisesti kypärälakki aina alla joten sisälakki ei ole aivan välttämätön. Pohdin asiaa. :)

Ohjeet nappasin täältä klik. Kolmivuotiaan pipoon otin isoimman koon silmukkamäärän, Sen verran käyttämäni lanka poikkesi ohjeen langasta. 






Tänään onkin uudenvuodenaatto. 
Hyvää ja Onnellista alkavaa vuotta 2014!





6 kommenttia:

  1. Voi kun kaunis pipo. Kokeilepa jotain merinovillaa, sitä on aikas paksuakin olemassa, jos tuo kutittaa. Mie en enää neulo Novitan langoista iholle laitettavia vaatteita, kun ne kutittaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Olen ihmetellyt kun kumpikaan lapsista ei ole vielä valittanu, että pipo kutittaisi vaikka ovatkin pitäneet lakkeja päässä useamman kerran. Iski niin tuo neulonta innostus nopeasti, että langat oli saatava heti ja päästävä töihin. Pitäisi hommata merinovilla lankoja kaappiin, että niitä olisi sitten valmiina, kun innostus oikein puskee päälle. :)

      Poista
  2. Vastaukset
    1. Kiitos. Olen itsekin tyytyväinen, piposta tuli vielä nätimpi mitä olin ajatellut. :) Kiva kun joskus käy näinkin päin, että yllättyy positiivisesti lopputuloksesta. Monesti kun on niin mahtava idea ja sitten kun sen on toteuttanut, niin pettyy.. :)

      Poista

Kiitos kun ilahdutit minua! :)