sunnuntai 12. tammikuuta 2014

Peppipaita ja kelkkoja

Ihanaa, lunta ja pakkasta.
Muistinkin että kudoin viime keväänä peppipaidan tytöllemme ja enkä ole sitä muistanut tänne vielä laittaa. Joten nyt se tulee.
 
 
 
Käyttämääni lankaa en muista, jotain puuvillaa se kuitenkin oli. Ja ohje on Suuri Käsityö -lehdestä, numeroakaan en muista. Pahoittelen.
 
 

 
Loppukesästä kävin pihakirppareilla, joista löysin mm. kaksi vanhaa kelkkaa. Tykkään niin valtavasti molemmista. Aluksi mielessä kävi niiden maalaaminen, mutta tykästyinkin niihin juuri tuollaisina. Molemmat ovat ihan käyttökunnossa olevia ja punaisessa kelkassa on jopa käsijarru. :)
 
 
 



 
Meidän vauva on jo yksi vuotta, ei voi olla totta! Niin nopeasti on mennyt vuosi. Eilen meillä juhlittiin 1-vuotis synttäreitä. Aivan siinä juhliessa unohtui kamera pöydälle ja kuvaaminen jäi. Harmittaa..
 


Sunnuntaiterveisin


Saga
 
 
 
 

16 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Olin kyllä tosi mielissään, kun nämä löysin. :)

      Poista
  2. Ai että, ihana pusero. Ja nuo kelkat on upeat.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Nyt on toiveena Pepillämme saada uusi samanlainen, mutta oikean peppipaidan värinen. Mutta nyt ei taida äiti innostua kutomaan samanlaista, muita töitä on sen verran kesken. :)

      Poista
  3. Ihana pusero. Ja ihanat nuo kelkatkin. Kun tuo lumi nyt vaan pysyisi, niin olisi kelkoillekin käyttöä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentistasi. Nyt pitäisi kyllä lumi pysyä, kun tuota pakkastakin on vähän yli toiveidenkin. :)

      Poista
  4. Kaunis pusero! Minulla ei varmaan ikinä riittäisi kärsivällisyys noin suureen neuletyöhön! Ihanat kelkat oot löytänyt!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kelkoista tykkään kyllä valtavasti. Maksoin molemmista vain muutaman euron. Ja nyt huomasin melkein samanlaisen kuin tuo meidän punainen on, olevan myynnissä. Hinta oli vain monin kymmenkertainen. Minulla oli tuuria.. :)

      Poista
  5. Tuo on niin kaunis pusero, kantajansa näköinen!
    Ja hyvät löydöt nuo kelkat, ihanat.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, kantaja on kyllä tykännyt paidasta vaikkakin haluaisi nyt uuden, eri värisen...

      Poista
  6. replica kipling bags replica hermes bags e6z27e3g68 replica bags thailand replica bags paypal accepted replica gucci y0d95e9u75 replica bags online replica bags from china free shipping try this y4h24j5z32 replica bags blog

    VastaaPoista

Kiitos kun ilahdutit minua! :)