maanantai 6. tammikuuta 2014

Nimimuutoksia, Es-a:sta Sagaksi!!!

Uusi vuosi ja uusi nimi.
Minua on pitkään häirinnyt blogini nimi. Pitkän harkinnan jälkeen päätin, että nyt nimi vaihtuu. Vanha blogin nimi sai juurensa huumorista, jota olemme heittäneet siskojeni kanssa. Ja kun kerran yhtenä iltana päätin tekemisen puutteessa kokeilla blogin tekoa, kaikki mielessäni pyörineet blogin nimet olivat jo käytössä tai eivät vain muuten kelvanneet. Sitten päätin testata Es-a neuloo ja onneton, sehän meni läpi. No sillä tuli sitten jatkettua testausta. Muiden blogeissa vieraillessani minua häiritsi ja nolottikin, kun blogiluettelossa lukee es-a neuloo. Mietin, että mikähän mies se siellä neuloo. :)
Saga nimi sopii mielestäni paremmin, nimittäin jo ala-aste ikäisenä suunnittelin, että sitten kun minusta tulee ompelija ja suunnittelen omia vaatteita ja myyn omia neuleitani, niin vaatemerkkini nimi on Saga. Suunnitelmani ovat toteutuneet pienemmässä mittakaavassa, nimittäin ompelen ja neulon vieläkin. Ja ne saavat kantaa nimeä Sagan neuleet. :)

Osoitteenikin vaihdoin. Uusi osoite on saganneuleet.blogspot.fi
Toivottavasti te, jotka olette olleet kiinnostuneita käsitöistäni löydätte jatkossakin minut.


Saga



13 kommenttia:

  1. Kuulostaa kauniilta, vaikka kyllä se Es-a neulookin kuulosti hyvältä (hauskalta) :). Muutoksen tein blogiluettelooni, sillä ehdottomasti olen kiinnostunut jatkosskin näkemään kauniita ja taidolla tehtyjä käsitöitäsi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva juttu, että pysyt vielä matkassani. :)
      Olen vuonna 2012 kirjoittanut 16 postausta ja viime vuonna 30, puolet enemmän. Mietinkin, että saisinko tänä vuonna taas puolet lisää verrattuna viime vuoteen, eli 60 postausta. :) Jos se tsemppaisi minua esittelemään täällä käsitöitäni, nimittäin paljon jää töitä laittamatta tänne. Vähän harmittaa.. Mutta jos nyt reipastuisin tässä asiassa.. :)

      Poista
    2. Todella freesi nimimuutos, vaikka edellinenkin oli ihan semihyvä! ;)

      Poista
  2. Täällä ilmottautuu myös yksi joka haluaa seurata edelleenkin blogiasi :) Vaihdoinkin jo tuon uuden osoitteesi omaan luettelooni!

    VastaaPoista
  3. Kaunis uusi nimi blogillasi. Minäkin jatkan innokkaan.

    VastaaPoista
  4. Hyvä, kaunis nimi! Sopii hyvin just sinun blogiisi, Saga!

    VastaaPoista

Kiitos kun ilahdutit minua! :)