maanantai 30. huhtikuuta 2012

Hiljaiseloa blogissa/käsitöiden tekoa

Päätin viime viikolla, että nyt annan kyytiä kankaille, jotka ovat seisseet kaapissa pitkään syystä tai toisesta. Usein syynä on se, että en millään raaski käyttää ihanaa kangasta, jos en ole täysin varma, mitä ompelisin siitä. Ja niinpä siinä sitten käykin, että kangas odottaa ja odottaa pääsyä koneelle, kunnes huomaan, että en enää välitäkään koko kankaasta. Nyt siis päätin ryhdistäytyä asiassa ja ommella pois kankaita, joista vielä tykkään. 

Tässä siis ensimmäisiä tuloksia.

Mekon kaava uusimmasta Ottobrestä 3/2012.

Kyllä erehdyin käymään kangaskaupassakin, kun kuulin siellä olevan tyhjennysmyynti meneillään.  Löytyipä sieltä kankaat olohuoneen ja keittiön verhoihin. (Keskeneräisiä töitä ei saisi kuulemma esitellä, mutta esittelenpä nyt kuitenkin.)


Ja neulomisessa on meneillään kaulus. 


Tässä siis nyt paketissa syyt, miksi blogiani en ole kerennyt päivittää. Kun käsityöinto puskee päälle, niin ei sitä pysäytä mikään, ei auta kuin ommella, ommella, ommella, kutoa, kutoa ja kutoa. Mutta onneksi se on niin mukavaa. :)

10 kommenttia:

  1. kivoja. :) tuttu tunne tuo säilöminen...vähän liiankin tuttu. onko tuo mustavalkoinen trikoota? kaunista, kerrassaan.
    verhot näyttävät huipuilta! olohuoneessako?

    t. ketunpesän hanna joka näin kirjautumatta kirjoittelee :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo on trikoota ja nuo kaikki kankaat on Nanson kankaita. Olohuoneeseen ois tarkoitus saada nuo verhot.. :)

      Poista
  2. Juu sitä suurta loistavaa ideaa kannattaa oottaa ainakin 30 vuotta. Lankoja ja kankaita löytyy tästäkin mökistä tuolta ajalta ja paljon. Nyt teinit ompelee niistä lähes ilmaisia vaatteita. Tutun näköisiä kankaita on sinulla, mulla ne on puna-valkoisena versiona. Mielenkiinnolla odotan laitatko kuvaa ompeluksistasi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen saanut anopiltani "aitoja" retrokankaita, joita anoppini on säästänyt ja nyt minä vuorostani säästän niitä. Jospa sitten tyttöni ompelee niistä sitten joskus jotain 30 vuoden päästä. ;)
      Tarkoitus on laittaa kuvia ompeluksista, kunhan saan vain valmiiksi kaikki räpellykset. :)

      Poista
  3. Näyttääpä kivalta tuo mekkomalli, taidanpa itsekin tehdä jotain mekkosta. Ihanat nuo verhot!

    VastaaPoista
  4. vau nuo verhot. Odotan lähempää kuvaa niistä.:)

    VastaaPoista
  5. Ahkera olet, monta työtä valmistumassa samaan aikaan.

    VastaaPoista
  6. Hienoja juttuja olet tehnyt ja tekemässä! Ihanat verhot! *anna*

    VastaaPoista

Kiitos kun ilahdutit minua! :)