keskiviikko 6. kesäkuuta 2012

Leikkimökki


 Olen monesti miettinyt, mitä jäisin kaipaamaan kodistamme jos joskus tästä muuttaisimme pois. Leikkimökki. Se, se olisi. Se olisi saatava mukaan. Tätä olemme niin tunteella rakentaneet.


Ulkolaudat kävimme purkamassa vanhasta ladosta, jonka oli rakentanut vaarini noin 50-vuotta sitten. Kattotiiliä metsästimme pitkään, sillä halusimme niiden olevan vanhoja ja minulla oli lisätoivomuksena mahdollisimman sammaleiset tiilet. Juuri sellaisiahan me löysimmekin. Mutta katolle asennettaessa, sammaleet varisivat melkein kokonaan pois. Uusi sammalpeite näyttää olevan tulollaan, kun kävin tänään tarkistamassa asiaa. 
Kattotiilet loppuivat kesken. Metsästimme niitä oikein tosissaan ja alkoihan niitä sitten löytyä. Katolla on mm. Kaustisen nuorisoseuran vanhoja kattotiiliä. :)


Tällä hetkellä on vuorossa sisätyöt. Saimme maalattua paneelit sisältä. Seuraavaksi listoitusta, keittiökalusteiden tekoa vesipisteineen yms. On ihana omistaa ikioma sähkömies, nimittäin saimme lasten kanssa leikkimökkiinkin valaistuksen. Leikkimökin sisäkorkeus on muuten niin korkea, että minäkin siellä mahdun touhuamaan, mikä on kuulemma naapurimiehen mielestä huono homma. :)

8 kommenttia:

  1. Ai että on ihana leikkimökki. Niin kauniita kuvia olet laittanut. Tuosta mökistä tulee todella herkullinen. Siellä leikitään varmasti mieleenpainuvia leikkejä:)

    VastaaPoista
  2. On niin kaunis. Ja nuo siihen liittyvät kiintymykseen johtavat asiat ymmärrettäviä. Raahaatte tarvittaessa mökin vaan mukaan. :)
    Ja aivan söpö lamppu, sähkömies on hyvä juttu!
    Ihania kuvia!

    VastaaPoista
  3. Kyllä, niin ihana leikkimökki. Joo ilmoitatte vaan, että se ei kuulu kauppaan!! :) *anna*

    VastaaPoista

Kiitos kun ilahdutit minua! :)