tiistai 15. lokakuuta 2013

Rusettisäärystimet

Viime syksy oli rankkaa aikaa. Odotin meidän rakasta pikkuistamme ja samalla sairastin. Olin niin huolissani tulevasta perheenjäsenestä. Neuletyöt olivat silloin suureksi avuksi. Kudoin omaa huoltani ulos. Nyt kun näin jälkeenpäin katson silloisia aikaansaannoksia, muistan hyvin minkälaisia ajatuksia milläkin hetkellä oli. Aivan kuin olisin kirjoittanut päiväkirjaa. 

Läheisten tuki oli korvaamatonta. Uskomatonta oli silloinkin, kun olimme poissa kotoa. Kun tulimme takaisin, oli kaikki ikkunamme pesty. Aivan ihana yllätys. Kiitos vielä siitä teille, jotka olitte siivouksessa mukana ja satutte lukemaan tätä. :)




Nyt kyllä ajatus karkasi aivan. Nämä säärystimet ovat yksi niistä purkauksen kohteista, joita kudoin vuosi sitten. Tyttäremme ja mieheni kävivät kahdestaan ostamassa nauhan säärystimiin, kun minä en päässyt mukaan. Niin ihania, kun olivat valinneet nämä nauhat. Vieläkin lämmittää ajatus siitä, kun mieheni meni lankakauppaan nauhaostoksille tyttösemme kanssa. :)




Nyt saamme nauttia tuosta rakkaasta pienokaisesta, joka visertää kodissamme kuin pikkuinen lintu. Niin iloinen ja kirkas on pikkuisen ääni. :)

Löysin eilen käsityökaapista valmiit kappaleet villatakkiin, jonka myös kudoin viime syksynä. Nyt olen sitä sitten kursinut kasaan. Vielä puuttuu napit. Saas nähdä, milloin napit saan kiinnitettyä, nimittäin kaupoista oli juuri päässyt loppumaan duffelinapit. Mutta siitä lisää sitten, kun takki on täysin valmis. 






12 kommenttia:

  1. Sievät säärystimet! Ja kyllä vaan käsityöt on hyvää terapiaa, onpa tullut itsekkin todettua ja huomattua...!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Eerika. Kun koko ajan on jokin käsityö kesken niin riittää mielenkiintoista puuhaa päiviin ja iltoihin. Aina kun saan valmiiksi edellisen työn, perään aloitan heti seuraavan..

      Poista
  2. Onpa ihanat säärystimet. Voi kun viitsisi tehdä tuollaiset, olisi niin kivat pitkien neulepaitojen parina. Kyllä käsitöiden tekemisellä on ihmeellinen, hyvää tekevä voima:-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Otappa ja tekaise säärystimet. :) Säärystimet ovat niin ihanan lämpimiä.. Ja vieläpä valmistuvatkin niin nopeasti. Ei tarviste kantapäiden kanssa taistella.. :)

      Poista
  3. Kauniit säärystimet! On se niin tärkeää, kun löytää jonkin muodon, millä saa stressiä purettua. Sulla se muoto tuottaa tulosta, kaunista jälkeä. Kiitollista, kun kaikki meni hyvin! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En nyt tiedä tuosta kauniista jäljestä, ennen sain paljon kauniimpaa jälkeä. Liekö äitin pikkuisilla on osuutensa asiaan, kun yhtä aikaan joutuu keskittyä niin moneen asiaan.
      Kyllä olen niin onnellinen kun kaikki menikin loppujen lopuksi hyvin. On niin kummallista että niinkin pienestä kuin hyttysestä voi tulla niin suurta harmia. Alku kesä menikin että olin aivan hysteerinen hyttysten vuoksi, kunnes tajusin että meidän molempien on pystyttävä nauttia yhdessä kesästä. :)

      Poista
  4. Hei, tulin vastavierailulle blogiisi :). Kauniita neuletöitä sinulla, itse voin vain haaveilla samanlaisista. Ja taitava ompelijakin olet, vaikka se vasta kakkossijalla sinulla käsitöissä onkin. Oikein hyvää talven alkua! Terv. Krista (Helmoja ja hepeneitä)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Krista. Kiva kun tulit katselemaan väkerryksiäni.

      Poista
  5. Suloiset säärystimet! Ollaan kyllä todella iloisia, kun kaikki meni lopulta hyvin ♥ *anna*

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä, olen tästä syksystä nauttinut todella paljon. :)

      Poista

Kiitos kun ilahdutit minua! :)